sâmbătă, 28 octombrie 2017

Calatorie in timp

   Suntem aer , apa , pamant , foc ,spuma , furtuna , soare sau luna... Suntem tot ceea ce ne inconjoara, bucatica rupta din inima naturii. Insa pe masura ce crestem ne indepartam de natura. Ne lasam sedusi de mirajul tehnologiei si intram intr-un joc al dorintei de a avea mai mult fara sa ne dam seama. Astfel legatura sacrala cu pamantul ca origine de provenienta, incepe sa fie data uitarii. Uitam de taria si loialitatea muntilor si incepem sa ii exploatam intr-un mod necuviincios, lasam in negura nepasarii protectia si calmitatea pe care ne-o ofera copacii, in favoarea unor constructii imense de beton, uitam de energia aerului ce ne invadeaza plamanii poluandu-l in diverse forme.


    Odata cu trecerea timpului societatea evoueaza si pe langa faptul ca incearca sa isi usureze cat mai mult viata prin intermediul tehnologiei, omul incepe sa inteleaga faptul ca el este totusi responsabil de ceea ce se intampla in jurul sau. Astel incepe sa ia masuri de a isi putea continua traiul pe care si-l doreste, fara a leza prea mult natura.

   Pentru omul care inca traieste la tara este mai usor sa se reincarce cu energia sacrala a pamantului, insa pentru cel care traieste in oras, printre zidurile de beton rentalnirea cu mama natura este mai dificila. Asta pana descopera apa de izvor de „La Fantana”. Aceasta apa este 100% naturala, extrasa din Mitrovo Polje , o regiune muntoasa de pini si stejari, imbratisata de masivi muntosi ce se inalta semeti pana la 2000 de metri, departe de zonele industriale. Gustul neutru iti ofera o senzatie de satietate si odata cu fiecare inghititura te face sa te simti tot mai aproape de natura, te face sa simti ca viata insasi a inceput sa circule prin fiecare particica a corpului tau.
    Intrucat cei de la „La Fantana” sunt constienti  ca in era actuala fiinta umana este intr-o continua miscare si mai mereu pe fuga, au creat gama de sticle PET de 0,5 litri. Astfel oriunde ai fi, in orice moment, cand simti nevoia sa te intorci la origini, sa simti atingerea ierbii, sa auzi trilurile pasarelelor, sa vezi simfonia de culori a florilor, este de ajuns sa te rasfeti cu o gura de apa si sa pasesti intr-un nou univers, mai pur, mai curat, mai aproape de cel din care ai fost creat.

    Bucura-te de magia calatoriei in timp cu fiecare sticla de apa, caci adeseori intoarcerea in strafundurile propriei fiinte poate fi revelatorie. Asa cum un mare este 70% apa, la fel si noi suntem intr-o mare masura doar apa, un element primordial...


Articol scris pentru competitia SuperBlog.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu